Carlsberg øl med vores algebehandler i Næstved

Vi havde i dag besøg af vores algebehandler som kommer en gang årligt og algebehandler vores tag og terrasse til en fordel agtig pris. Som sædvanligt fik vi os en juleøl nu når det lige har været J Dag. Men til og starte med skulle han lige algerense vores tag. Da vi er hårdt udsat grundet vi bor ud til skov i Næstved har vi virkelig haft gavn af algebehandling Næstved til og hjælpe os da vores terrasse og tag simpelthen vil blive spist op af grønne alger.

Algebehandling Næstved

Det går rimelig stærkt når der først er tændt for maskinen. Det larmer lidt mens motoren køre, og så er det frem med skumlansen som han sprøjter taget med. Vi har selvfølgelig sikret os at der kun bliver brugt algefri N som er det eneste lovlige algebehandlingsmiddel på markedet i Danmark.

Når nu var taget så blevet taget og det var tid til en øl og en hyggelig snak. Vi fik drukket vores øl og fandt ud af at de også pudsede vinduer nu. Vi fik også snakket om hvorfor der var så meget mos og alger de seneste år. Før i tiden kunne der godt gå to år før der skulle algebehandles, men ikke mere. Algebehandleren som hedder Daniel fortalte os at luften var blevet så ren efter stramninger i miljøloven at der nu var perfekte forhold for trivsel af alger og mos. Dette er jo både godt og ondt. Han fortalte også at de havde udvidet og var begyndt og tilbyde algebehanling og algrens i Roskilde, Haslev og Ringsted og at de havde tralt. Det er jo dejligt og høre det går godt.

Nu skulle vi så til og i gang med terrassen. Jeg plejer altid og hjælpe med at trække slange så han kan sprøjte i fred, uden og bruge for meget tid på slange håndtering. Da en højtryksslange kan være besværlig og arbejde med, dette er et godt samarbejde vi har. Jeg vil derfor til hver tid anbefale og bruge dem hvis i ar nogle overflader som er ramt af alger og mos og lav.